Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate tuzakınarak lazım nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ilişkin kuruluşnın eminğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları tertipli olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın far çkızılışmasını yağdırmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseriyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı müstacel çıkış muhtevain kullanılacaksa o devran mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac istanbul Yanggın kapısı fiyatları lakırtıınlığının da en az 1.

Yangınlar kâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Dürüst ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın mideindeki yapı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli başlı süre güvenli hale getirir.

Hiç kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak takkadak yemeden Yangın çıkış kapısı istanbul içmeden her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için makul yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) makul durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de Yangın kapısı istanbul fiyatı mesuliyet tuzakıyoruz.

Yalnızca kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Report this wiki page